Image Alt

Emlékezések

• Hat évvel ezelőtt, 2014. április 7-én hunyt el Henni Géza, egykori válogatott és magyar bajnok labdarúgónk. Emlékét megőrizzük!

• Napra pontosan 117 éve, 1903. április 5-én ő lőtte a magyar labdarúgó-válogatott történetének első gólját. Következzék Borbás Gáspár, egy remek futballista és egy gerinces ember élete, aki a II. világháború alatt 180 zsidó származású embert mentett meg a biztos halálból.

• A futball-legenda tanácsa: fiúk, gyakoroljatok! Gyetvai László és a Fradi-szív   Zöld melegítő, whiskey és dalok – így várta az Aranycsapat Öröksége Alapítvány munkatársait otthonában Gyetvai László, a legidősebb magyar válogatott labdarúgó. A 94 éves legenda futballszeretetét, alázatát és hozzáállását nyugodt szívvel

• A magyar csatár, akit 40 ezren ünnepeltek Rómában! Zsengellér Gyulára emlékezünk Magyar földben pihenhet meg Zsengellér Gyula. Az Újpest és a magyar labdarúgó-válogatott egykori kiválósága Cipruson hunyt el, földi maradványait november végén helyezik örök nyugalomra szülővárosában, Cegléden. Zsengellér Salgótarjánban kezdett el futballozni,

• Aki azzal is legenda lett, hogy lesérült! De kicsoda ez a Faragó? Profiként csak a Honvédot szolgálta. A magyar futballnak egy olyan korszakában, amikor nem volt egyszerű élvonalbeli klub gólvonalára állni. Hát még bekerülni a válogatottba. Faragó Lajosnak mind a kettő

• Buzánszky Jenő az egész angol futballnak üzent születésenapján Vasárnap délután mintegy ötven fő gyűlt össze a Samsung vadonatúj budapesti, Smart&Prémium Megoldások Központjában, hogy megtekintse a Chelsea-Norwich City angol bajnoki labdarúgó mérkőzést. A Magyar Chelsea Szurkolói Klub és a SamsungSport.hu szervezésében létrejött